Om Amazing Space

KONCEPTET

AMAZING SPACE har en vision om, at deres bæredygtige luksusserie,  skal have størst mulig virkning for at give de allerbedste resultater.

AMAZING SPACE består af foruden de lækre plejende produkter til ansigt og krop også af kosttilskud, der giver unikke ekstraordinære resultater.
Design og emballage er æstetisk og etisk korrekt og er naturligt nedbrydeligt.
Duftingredienserne fra naturen er utroligt stimulerende for sanserne og har afspændende aromaterapeutisk effekt for både krop og sjæl.

Alle produkter er uden parabener, syntetiske farvestoffer, syntetisk parfume og petrolatum.
Serien overholder naturligvis EU/dansk lovgivning, og de nævnte nutriceuticals (oil infusions og vitaminer) er godkendte i Danmark til indvortes brug.

Duftene i serien er naturlige essentielle olier fra lavendel, jasmin, appelsinblomst, ylang ylang, lime, grapefrugt, rosentræ, sandeltræ, rosengeranium, cedertræ, mynte m.fl.,  Derudover har de kostbare essentielle olier nogle uovertrufne terapeutiske virkninger, der også er kendt fra naturmedicin brugt igennem årtusinder.

BÆREDYGTIGHED

AMAZING SPACE  benytter glas og genanvendelig plastik til emballage – og er dermed med til at forhindre, at skadelige kemikalier forurener produkternes indhold.

Der bliver taget hensyn til miljøet, da de indholdsstoffer der anvendes, er naturlige og organiske, og dyrkes med respekt for naturen.

Glasset bliver brændt i særlige co2 venlige ovne og er UV-beskyttende for at bevare produkterne bedst muligt.

Plastikken er genanvendelig, når det nedbrydes korrekt.

Alle æsker og brochurer består af genbrugspapir.

PRODUKTIONEN

AMAZING SPACE  benytter sig af økologisk produktion.

Formlerne er udviklet og testet i Danmark, og ingredienserne leveres af internationale, certificerede råvareleverandører. De nordiske planteekstrakter som f.eks. havtorn, geranium, morgenfrue og marietidsel kombineres på en optimal måde med internationale, eksotiske indgredienser som f.eks grøn te fra Japan, argan fra Marrocco, aloe vera fra Amerika, rose fra Bulgarien og inca omega fra Amazonas i Peru.

Fremstillingen af produkter varetages hos nøje udvalgte virksomheder, efter den nyeste videnskab og teknologi. 

Produktionen foregår primært i Danmark men også i udlandet, og altid i små mængder, for at sikre friske varer.

VELGØRENHED

AMAZING SPACE har et ønske om at skabe virkefulde produkter baseret på naturlige ingredienser. Da naturen er deres vigtigste leverandør, spiller det en stor rolle at bevare og give tilbage til naturen. Derfor betyder det meget for AMAZING SPACE at bidrage til initiativer og organisationer, som er med til at sikre dette, og arbejder for en bæredygtig fremtid, hvor mennesket lever i harmoni med naturen. 

Derfor går 5% af overskuddet i ”Sweet Charity”-serien til WWF, ligesom de samarbejder med Chimalaya Charity om at nedbringe børnedødeligheden i Nepal – to vigtige sager som står dem nært.

Comments are closed.